Neljä padel-kenttää Raisiossa, Turun seudulla

Oletko jo kokeillut tätä ainutlaatuista lajia, jossa eri tasoiset pelaajat voivat pelata toisiaan vastaan mielekkäällä tavalla? Tutustu tarkemmin ja varaa aika! HYVÄN OLON -keskuksessamme Raisiossa on neljä padel-kenttää, joita hallinnoi PadelPark Oy.

Hinnat ja varaukset

PadelPark Raisio:

  • arkisin kello 8–15: 28 €/h, 42 €/1,5 h ja 56 €/2 h

  • arkisin kello 15–23.30 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin: 38 €/h, 57 €/1,5 h ja 76 €/2 h

  • vuokramailat 4 €/kpl, pallotuubi (3 palloa) 10 €/kpl

Voit varata vuoron helposti sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme. Katso vapaat ajat ja tule pelaamaan!

Varaa padelvuoro

Laadukkaat panoramakentät

Meillä voit pelata padelia laadukkailla panoramakentillä, joista kaikista löytyy Mondon Supercourt XN -alustat. Kenttien katon korkeus on 9,5 metriä ja molemmilla puolilla ykköskenttää on kolme metriä tilaa. Kenttien oviaukot ja verkkotolpat ovat pehmustettuja, ja hallin akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta pelaaminen olisi mahdollisimman miellyttävää sekä turvallista.

Padel – maailman nopeimmin kasvava urheilulaji

Padel on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen. Lajissa yhdistyvät kuntoilu, mielenkiintoinen peli ja sosiaalisuus. Peli on ottanut vaikutteita sekä tenniksestä että squashista, mutta on selkeästi omanlaisensa. Padelin erityspiirteenä on se, että sitä voivat pelata mielekkäällä tavalla myös hyvin eritasoiset pelaajat. Padelia pelataan yleensä nelinpelinä, mutta PadelPark Skanssissa on myös kaksinpelikenttä.

 

Padelin sääntöihin voi tutustua lataamalla ne Suomen Padelliiton sivuilta.

Ota yhteyttä PadelPark Raisioon!

Haluatko kysyä lisää palveluistamme tai kentistämme? Voit varata vuoron helposti sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä! Tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

info@padelpark.fi