Moderni ja viihtyisä kuntosali Turun seudulla

HYVÄN OLON -keskuksestamme löytyy monipuolinen ja laadukas kuntosali. Tehokas ilmastointi, monipuoliset laitteet sekä moderni saunaosasto kylmä- ja kuuma-altaineen takaavat miellyttävän treenikokemuksen. Salimme jäsenmäärä on rajattu, jotta salimme asiakkailla on riittävästi tilaa treenata. Ota yhteyttä ja varaa paikkasi nyt!

Ammattitaitoiset ohjaajat

Kuntosalimme henkilökunta koostuu alansa kokeneista ammattilaisista. Meillä työskentelee kolme personal traineria ja liikunnan asiantuntijaa, jotka tarjoavat asiakkaille tukea ja neuvoja harjoitteluun. Tuntuuko, että harjoitteluohjelmasi kaipaa päivittämistä? Haluatko uutta virtaa salitreeniin? Ota harjoittelusta kaikki irti – varaa aika personal trainerille!

Laadukas ilmastoitu treenipaikka

HYVÄN OLON -keskuksemme alakerrassa sijaitseva kuntosali on ilmastoitu ja laadukas. Kuntosalin laitteet, varusteet ja toiminnallisuus on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Meiltä löytyvät kuntosalilaitteet monipuoliseen harjoitteluun sekä tilava vapaapainoalue. Kesällä salin yksi seinä aukeaa osittain, ja ulkona on kesäharjoittelupaikka.

 

Olipa tarkoituksesi sitten kasvattaa perus- ja lihaskuntoasi tai keskittyä body-, fitness- tai voimanostoharjoitteluun, salimme on siihen oikea paikka. Tervetuloa treenaamaan!

Osta kuntosalikortti

Hanki jäsenyys nyt!

Otamme kuntosalillemme rajallisen määrän kuukausijäseniä. Rajoittamalla harjoittelijamääriä mahdollistamme tilan sujuvan käytön. Jokaisella asiakkaallamme on aina riittävästi tilaa treenata toivomallaan tavalla.

 

Harjoittelun jälkeen on mukava pulahtaa saunaosaston kylmä- ja kuuma-altaisiin, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi palautumiseen. Saunaosastollamme sinua odottavat myös laadukkaat, ilmastoidut pukuhuoneet, joissa on lämmitettävät istuimet pukeutumista varten. Halutessasi voit vuokrata oman ilmastoidun pukukaapin pidemmäksi aikaa. Voit jättää kaappiin esimerkiksi liikuntavarusteesi harjoitusten välillä. Varmista pääsysi mukaan ja liity nyt!

Ota yhteyttä kuntosaliin!

Haluatko kysyä lisää kuntosalimme jäsenyydestä tai palveluista? Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä! Tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

info@raisionkuntogolf.fi