Pelaa golfia mukavasti sisätiloissa Turun seudulla

Hyvän olon keskuksemme Turun seudulla kätkee sisälleen hyvät mahdollisuudet golfin harjoitteluun mukavasti kelistä huolimatta. Tai mikset ottaisi pientä kisaa? Tarjolla on golfsimulaattoreita, lyöntiharjoittelualue ja lähipelialue. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Golfsimulaattorit ja sisäharjoittelualueet

Tilojemme toisessa kerroksessa sijaitsee kaksi laadukasta Trackman-golfsimulaattoria, lyöntiharjoittelualue ja lähipelialue, jotka tarjoavat oivan mahdollisuuden pitää yllä ja hioa golftaitoja esimerkiksi talvikaudella. Tiloja voi varata yhdessä tai erikseen omaa käyttöä varten.

 

Harjoittelu on meillä säästä riippumatta miellyttävää. Jokaisesta golfsimulaattorista löytyy sohvat ja penkkejä, joten pelaamaan voi tulla isommallakin joukolla. Simulaattoria voi ohjata seinässä olevan kosketusnäytön tai näppäimistön avulla.

Varaa golfsimulaattorivuoro

Harjoitteluun ja kilpailuun

Lyöntiharjoittelualue ja lähipelialue tarjoavat hyvät mahdollisuudet esimerkiksi itsenäiseen harjoitteluun tai harjoitteluun golfvalmentajan kanssa.

 

Trackman-simulaattoreilla voit harjoitella, kilpailla tai pelata kierroksia. Trackman toimii apuvälineenä esimerkiksi swingin parantamisessa. Datan avulla voi nähdä heti, miksi pallo käyttäytyy tietyllä tavalla. Simulaattorin ominaisuudet pitävät huolen siitä, että keskityt jatkossa oikeisiin kohtiin lyönnistäsi.

 

Sisägolfpaikkamme sopii myös osaksi työyhteisön virkistyspäivää. Voit pelata simulaattorissa kierroksen jopa kahdeksan hengen porukalla. Kuka teistä on paras pelaaja? Tule ottamaan selvää!

Golfammattilaisen tuki

Hyvän olon keskuksessamme työskentelee golfammattilainen, joka auttaa sinua tarvittaessa kaikissa kysymyksissäsi. Meillä pelaa kaiken tasoisia golfareita aloittelijoista edistyneisiin ja ammattilaisiin.

Ota yhteyttä Golf-keskukseen!

Haluatko kuulla lisää golf-tarjonnastamme? Voit tulla meille helposti yksin tai porukalla. Kerromme mielellämme lisää tiloistamme ja palveluistamme – ota yhteyttä! Tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

info@raisionkuntogolf.fi